Forside Generelt Er der andet jeg skal gøre inden jeg flytter til udlandet?

Er der andet jeg skal gøre inden jeg flytter til udlandet?

1525
0

Jeg står pt midt i en proces hvor jeg skal flytte til udlandet. Det skal jeg gøre fordi mit arbejde er i gang med at starte en ny afdeling og derfor har jeg takket ja til jobbet omkring at lede afdelingen. Jeg synes det ville være en spændende udfordring at komme til et nyt land, opleve og lære kulturen og sproget og samtidig få en masser leder ansvar hvor man forsøger at bygge noget nyt op fra bunden af. Selvfølgelig er der er godt frame work på plads at arbejde ud fra og derfor er det jo ikke en hel ny virksomhed der skal startes. Vi har da også lavet lidt eksport til landet og derfor skal vi blot ned og udvide vores markedsandele her

Pt har jeg kontaktet de danske myndigheder omkring min flytning, jeg har meldt det til både vand, el og varme selskab således at jeg ikke kan stå til regnskab for forbruget efter jeg er flyttet herfra.

Jeg har fået lavet en officiel oversættelse af alle mine dokumenter fra f.eks. kommunen og staten og derfor burde jeg kunne komme hurtigt i gang når jeg ankommer. Jeg har selvfølgelig også en kontakt med lokalmyndigheden dernede og derfor vil det gå forholdsvis smertefrit. Noget jeg lærte, var at de ikke accepterede danske dokumenter da de jo selvfølgelig ikke kunne tolke dem og derfor har jeg fået den oversat. Hvis du vil lære mere om det kan du klikke her

Nu vil jeg blot vide om der er andre praktiske ting jeg skal have styr på? Jeg har selvfølgelig et overblik over de ting jeg skal have pakket og med derned, mine flybilletter er der styr på og opsamling i lufthavnen ud til min nye bolig er der også kommet styr på efterhånden. Jeg vil nødigt stå dernede og opdage jeg mangler et eller andet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here