Forside Generelt Flere besøgende i min shop?

Flere besøgende i min shop?

2279
0

Hej e-brevkasse

 

Jeg har et spørgsmål, som jeg håber I måske kan hjælpe mig med. Jeg har sagt mit job som revisor op, og har valgt at satse på en webshop, da det giver mig lidt mere frihed i forhold til min nuværende familiesituation, med et par tvillinger på et par måneder, som jeg gerne vil tilbringe mere tid sammen med.

Powerbanks er produktet jeg har kastet mig over, og jeg har fundet en leverandør, der er god og billig og jeg kan tjene godt på produkterne. Jeg kan også mærke, at folk der kommer ind på siden, rent faktisk køber mine varer.

Problemet er bare, at der ikke kommer nok ind på siden, hvilket jo gør det lidt svært at sælge. Adwords er ikke så godt, da mange af mine varer er så billige, at det bliver for dyrt med betalt annoncering, så har I nogle gode råd til hvordan jeg kan få flere besøgende på min side?

mvh

Webshop ejeren


Hej Webshop ejer

Tak for dit spørgsmål. Vi kan nok desværre ikke komme med et entydigt svar, og hvis vi lige kunne sige, hvordan du ville få mange flere besøgende gratis, kunne vi nok meget hurtigt blive rige, men vi kan da godt komme med et par bud.

 

For det første kan det være en rigtig god ide at komme med på nogle sider, der re relateret til din, eksempelvis en side som Pricepusher, hvor du kan Tilføj link til din webshop, så deres brugere kommer direkte over i din butik hvis de skal købe.

Du kan også vælge at lave noget godt PR med gode råd til skiferien eller lignende og prøve at sende det til forskellige nyhedshjemmesider, og håbe nogen af dem vil bringe den.

I alle tilfælde så ønsker vi dig alt mulig held og lykke med shoppen

mvh

E-Brevkassen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here