Forside Generelt Er der noget galt med min veninde?

Er der noget galt med min veninde?

2186
0

Kære e-Brevkasse

Jeg har en veninde, som jeg har haft gennem lang tid. Jeg er rigtig glad for hende, og jeg vil hende kun det bedste. Derfor er jeg rigtig ked af, at jeg på det seneste er begyndt at spore nogle ting i hendes personlighed, der er lidt mærkværdige, i forhold til hvordan hun var førhen.

Derfor er jeg begyndt at overveje, om der er noget galt. Hun er nogle gange helt ved siden af sig selv, og taler om sig selv på en måde, jeg ikke helt kan genkende. Det er ret svært at være tilskuer til, og hun lader til ikke selv at kunne se det. Jeg ved ikke helt, hvad der er galt, men jeg har læst lidt om skizofreni og overvejer af den grund, om det er det, der kan være galt?

Med venlig hilsen
Den frustrerede veninde, Anastasia

Kære frustrerede veninde

Jeg er da ked af at høre, du føler, at der er noget galt med din veninde. Det skal jeg ikke kunne sige, hvorvidt er tilfældet eller ej, men jeg kan da hjælpe dig med nogle værktøjer, du kan bruge, hvis du gerne vil finde ud af, om der rent faktisk er noget.

Først og fremmest; er hun selv klar over, at hun opfører sig anderledes, end hun plejer? Hvis det er tilfældet, så er der nok ikke noget ildevarslende galt – men det er altid en god idé at opsøge en læge, uanset hvad der er tilfældet.

Når du har fundet ud af, om der er noget galt, så kan du forsøge at overtale hende til, at hun skal tage til læge. Det vil være det bedste, hvis du er helt sikker på, at der er noget galt. Det kan dog være svært at overtale din veninde om.

De bedste hilsner
e-Redaktøren

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here