Forside Generelt Hvad giver man konfirmanden?

Hvad giver man konfirmanden?

2659
0

Kære Brevkasse.

Jeg står, synes jeg selv, med noget af et dillema. Jeg er en moden herre på 55 år, som har levet et arbejdsliv, hvor det ikke har ført til hverken hustru eller børn. Til gengæld er jeg nært knyttet til min lillebroders børn, og den ældste står nu overfor at skulle konfirmeres. Og her kommer mit spørgsmål så? Hvad giver man konfirmanden?

Jeg ønsker ikke at være den onkel, som kommer med en klassisk gave, der egentlig bare skal samle støv eller byttes. Jeg vil rigtig gerne give en gave, som min nevø kan bruge med det samme, og som virkelig tager ham med storm. Men hvor skal jeg begynde og hvad skal man give? Har søgt på nettet, men alle webshops synes jo at have svaret, og så er det svært at føle sig sikker.

Med venlig hilsen:
Bernt, København


Hej Bernt.

Den er bestemt ikke nem, den situation du sidder i. Og tro mig, redaktionen forstår din situation og smerte. Derfor har vi også valgt at hente assitance ind, da vi – ligesom du – ikke er i målgruppen. Vores praktikant Christine kaster dog hurtigt klarsyn på din situation, og vi har ladet hende overtage tasterne:

Når man står på tersklen til at blive voksen, betyder det ydre virkelig meget. Det gør det garanteret også for din nevø. Det handler om, at du får givet en gave der booster hans selvværd i en eller usikker tid. Så jeg ville klart gå med tøj i konfirmationsgave. Det nemmeste for dig vil garanteret være at handle på nettet, og jeg vil anbefale en webshop som Dr-adams.dk, som er kendt for at have de skarpeste styles og de nyeste trends. Du behøver ikke bekymre dig for, at de ligger i Odense, selvom du bor i København, for de er notorisk kendt for god service og hjælpsomhed.

Det nemmeste ville for dig være at ringe til Dr-adams.dk og forklare din situation, give dem et budget at arbejde ud fra, og så lade dem pakke ind og gøre klar.

Hvis du gør det, så garanterer jeg, at du bliver den sejeste onkel ved hele konfirmationen.

God fornøjelse,

Christine Bering, praktikant, e-brevkasse.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here