Forside Bolig Hvad koster om ompolstring?

Hvad koster om ompolstring?

3164
0

Kære Brevkasse

Jeg har fundet nogle fantastiske Børge Mogensen folkeskolenstole på Lauritz.com hvor jeg overvejer at byde på dem. De koster 600 kroner stykket, men kan naturligvis blive budt højere op. Jeg kan se her, at de koster mere end 4000 kroner fra ny, hvilket jeg på ingen måde har råd til at betale. Stolene der er til salg på auktionen er dog rimelig medtaget og skal ombetrækkes, hvis de skal blive flotte.

Det har ikke været muligt at finde ud, hvad det koster at få dem ombetrukket med nyt flet, og jeg tør ikke byde, før jeg ved hvor stor en investering det bliver at skulle have gjort dette, for hvis det ender med at komme til at koste flere tusinde kroner, er det ikke så interessant.

Det korte af det lange – ved I hvad det koster at ombetrække sådan en?

Kærlig Hilsen

Sanne

_______________________________________________________________________

Hej Sanne

Tak for dit spørgsmål. Først og fremmest synes jeg, at du skal købe dem, hvis du kan få dem for 600 kroner stykket, det er en god pris, hvis det kun er en ombetrækning der skal til, og det ikke også er hele stellet, der skal have en overhaling.

Det er lidt svært at komme med en fast pris på, hvad det koster, for der er forskel på hvor i landet du får det lavet, og hvem der laver det. Det kan koste fra omkring 500 kroner, men for den pris får du sjældent det absolut bedste resultat. Det er forbundet med mange timers arbejde, så du skal nok forvente en pris der er tættere på 1000 end på 500 for et godt resultat.

I alle tilfælde så vil jeg vurdere at du stadig laver en god pris, hvis du kan få fat i dem i god stand (stol + nyt flet) til omkring 1500 kroner – så hop ud i det.

mvh

E-Brevkasse

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here