Forside Generelt Hvilken boggenre er noget for dig?

Hvilken boggenre er noget for dig?

1269
0

Måske har du overvejet at gå i gang med at læse. Det kan være, det er for underholdningens skyld, fordi du gerne vil udvide dit ordforråd, eller fordi nogle af dine bekendte har snakket godt om læsning. Men har du ikke været vant til at læse, kan det godt være overvældende at skulle gå i gang. Der er nemlig et virkelig stort udvalg af bøger, og der er altså også rigtig mange forskellige genrer, du kan begynde at give dig i kast med.

Gå ud fra de film og serier, du ser

Bøger minder på mange måder om nogle af de visuelle medier, vi danskere gør rigtig meget brug af i vores hverdage – og ofte er især film jo også baseret på en ide, der i første omgang blev nedskrevet som en bog.

Derfor kan du i starten faktisk sagtens gå ud fra, hvilke genrer du foretrækker, når det handler om film og serier. Er du til detektivarbejde og krimier, er det måske også der, du skal starte inden for bogverdenen – og er du vild med fantasy film, der omhandler alt muligt overnaturligt, findes der også rigeligt med bøger inden for denne genre.

Udforsk de fysiske og virtuelle biblioteker

Det kan også godt være, at løsningen på dit problem er bare at kaste dig ud i det. Måske hjælper det slet ikke noget med alt den forberedelse – måske er det rigtige for dig at få nogle bøger i hænderne. Så kan du læse dig frem til, hvad du kan lide, og hvad du godt kan lade ligge.

Bøger er dog ikke kun fysiske mere, men findes også som e-bøger og lydbøger. De fleste steder kan du i en måned lytte til lydbøger gratis online for lige at prøve det af. Et af stederne du kan høre lydbøger, er f.eks. mofibo.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here