Forside Generelt Hvordan udnytter jeg pladsen i min bolig bedst muligt?

Hvordan udnytter jeg pladsen i min bolig bedst muligt?

2060
0

Hej e-Brevkasse

Jeg er netop blevet skilt og på baggrund af min skilsmisse, er jeg flyttet i en mindre lejlighed. Jeg har hidtil været vant til at have nok plads at boltre mig på, og derfor er det ikke så fedt, at jeg ikke længere har så mange kvadratmeter. Jeg er i tvivl om, hvordan jeg udnytter pladsen i min bolig bedst muligt, og derfor søger jeg hjælp hos jer.

Hvordan skal jeg indrette mit hjem, hvis jeg gerne vil have mere plads? Jeg ved godt, at det ikke er muligt at udvide lejligheden, men jeg synes ikke rigtig, at det er til at indrette mig på 50 kvadratmeter.

Hilsen
Jette, Nyborg

 


 

Hej Jette

Det kan være en vanskelig opgave at indrette sig, hvis ikke man har nok kvadratmeter i hjemmet, og derfor vil jeg gerne hjælpe dig. Det kræver dog, at du skiller dig af med nogle af de ting, du har i hjemmet. Det handleer om, at du kun skal have de ting, der er allermest nødvendige, og derfor får du her et par gode råd til, hvordan du skiller dig af med dem, og hvad du ellers kan gøre.

Du bør ikke have nogen relation til dine produkter. Lad være med at knytte dig til dem. Du skal kunne skille dig af med alle de ting, du har, uden at det vil ødelægge din tilværelse. Dette er en livsstil, der hedder minimalisme, og den kunne du eventuelt læse lidt mere om.

Det kan også være, at du skal male den ene væg i din stue en farve, der er i kontrast til de andre. På den måde kan du opdele rummet, så det kommer til at virke større. Det vil være en god idé, hvis du er interesseret i at få mere plads. Du skriver, at du bor i Nyborg. Du kan finde en god maler i Nyborg her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here