Forside Sundhed Jeg har problemer med fodvorter

Jeg har problemer med fodvorter

2875
0
fødder

Kære Brevkasse.

Jeg håber I kan hjælpe mig med mit problem. Jeg har i længere tid haft problemer med fodvorter, som er ved at blive rigtig irriterende, da jeg har svært ved at komme af med dem igen. Jeg synes, at jeg har prøvet en masse ting, men det har dog ikke hjulpet, da det ikke gider at gå væk.

Jeg plejer tit at gå i svømmehallen, det har jeg dog ikke haft mulighed for, da fodvorter smitter rigtig meget, så jeg har været nødt til at holde en pause.

Jeg håber derfor meget, at I kan hjælpe mig, da jeg savner at komme i svømmehallen.

Venlig hilsen Inger Hansen


Hej Inger.

Det lyder som et rigtig irriterende problem, og det kan være rigtig træls, når det går ud over ens hverdag.

Det er altid vigtigt, at man husker at gøre noget ved problemet, når man har fået fodvorter, da det kan være svært at komme af med. Det er samtidig også vigtigt, at man ikke opholder sig i andre rum, hvor der er mulighed for, at man kan smitte andre. Her er det ikke kun svømmehaller, som man skal være opmærksom på. Det er også vigtigt, at man ikke opholder sig i omklædningsrum, da det også er et sted, hvor det kan smitte andre.

Jeg kan dog forstå på det hele, at du ikke befinder dig i nærheden af andre, hvor det kan smitte. Dette er en rigtig god ting, så man også undgår, at det ikke går ud over nogen andre. Hvis du dog leder efter et godt middel mod fodvorter, kan du prøve at besøge denne hjemmeside, hvor der findes en god løsning på dit problem, så du hurtigt kan komme i svømmehallen igen. Jeg håber derfor, at det kan hjælpe på dit problem, da det kan være rigtig træls, hvis man har fodvorter i en længere periode.

Venlig hilsen E-brevkassen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here