Forside Generelt Jeg skal holde fødselsdagsfest

Jeg skal holde fødselsdagsfest

1596
0
Jeg skal holde fødselsdagsfest

Hej e-brevkasse

Vi er nogle stykker, som snart skal holde en fælles fødselsdag. Vi fylder alle 20 år, og vi vil derfor gerne gøre noget specielt ud af dagen – både for vores egen og for vores gæsters skyld. Vi har talt en del om, hvordan vi skulle få festen til at blive et hit og er derfor kommet frem til, at en temafest må være den bedste løsning. Nu er vi bare kommet i tvivl om, hvordan vi bedst sikrer, at alle møder op med en udklædning, der er passende til festens tema. Vi ønsker derudover også at pynte op med en masse festartikler, så hele sceneriet kan sætte rammerne for festen. Men hvor kan vi finde en samlet løsning til vores fest.

Venlig hilsen

Karoline Morgenfryd


Kære Karoline

Tusind tak for din besked. Det lyder til, I får jer lidt af en 20 års fødselsdagsfest med alle de tanker, I har gjort jer. Først og fremmest vil jeg sige, det er en fremragende idé med en temafest, hvor I indløber en masse festartikler, der er kan pryde både indgang til festen og selve lokalet, hvor I skal fejres.

Som du selv nævner i din besked, så er det langt det nemmeste, hvis I finder et sted, I kan købe alle jeres produkter i stedet for at skulle handle hos fem forskellige leverandører inden for festartikler. Det skyldes i lige så høj grad, at I skal hen og betale for fem gange fragtomkostninger, hvor I derfor samtidig kan spare nogle penge.

Men for at svare på dine spørgsmål, så skal I skrive i invitationen, at der er dresscode, og I skal samtidig gøre det klart, hvad temaet er. Hvis I har lyst, kan I eksempelvis finde et stort udvalg inden for netop det tema, I ønsker, her. Rigtig god fornøjelse og rigtig god fest.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here