Forside Generelt Leder efter en god restaurant i Odense

Leder efter en god restaurant i Odense

2306
0
Odense

Kære e-brevkasse.

Min familie og jeg skal på en tur rundt i Danmark, fordi vi godt kunne tænke os at se, hvordan det ser ud i hele Danmark. Vi har derfor valgt at holde en alternativ ferie, hvor vi vælger, at kører rundt i hele sommerferien. Vi er fra København, og vi har nærmest ikke været uden for byen, da vi hverken har haft brug for det, når vi skulle besøge familie eller på arbejde. Derfor tog min kone og jeg den beslutning, at vi skulle tage en tur rundt i Danmark med børnene, så de også kommer til at se andre ting, end det der kun er i København.

Nu kommer vores dilemma, som vi håber, at i kan hjælpe os med. Vores første besøg ligger i Odense, hvor vi skal være i nogle dage, da børnene er helt vilde med H.C.Andersen. Vi mangler dog et sted, hvor vi kan spise. Da vi ikke kender byen, og vi ankommer senere på eftermiddagen, vil jeg derfor høre, om i eventuelt kender en god restaurant i Odense, som vi kan besøge, når vi ankommer.

Venlig hilsen

Mark og Familien


Kære Mark

Jeg håber, at jeg kan hjælpe med jeres lille problem.

Jeg vil lige hurtigt nævne, at jeg synes, at det er en rigtig god ide, det i gør, med at kører rundt i hele Danmark sammen med børnene. Det er der rigtig mange, som kan lærer en masse af.

Når, tilbage til jeres spørgsmål. Jeg har selv kommet en del i Odense, og har været ude og spise en masse gange i byen, og jeg mener derfor godt, at jeg kan komme med en god anbefaling. Hvis jeg var jer, vil jeg booke et bord på restaurant Oluf Bagers Gård, som er en restaurant i Odense, som ligger i smukke omgivelser tæt på H.C.Andersens hus. Der kan i få en stor smagsoplevelse.

Venlig hilsen

Erik fra e-brevkassen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here