Forside Generelt Mangler aktiviteter til min fødselsdagsfest

Mangler aktiviteter til min fødselsdagsfest

2063
0
spil

Kære e-brevkasse

Jeg står med et problem, hvor jeg godt kunne tænke mig at høre, om I eventuelt har nogen ideer. Jeg skal afholde min fødselsdagsfest for hele familien i næste uge, og der kommer rigtig mange, da det ikke kun er den tætte familie der kommer, men det er også familien fra Jylland, som jeg får besøg af. Jeg kunne derfor godt tænke mig, at jeg havde nogen aktiviteter, som vi kunne lave, mens de er her. Det skal helst være aktiviteter, som kan bruges til min fødselsdagsfest, da der også kommer en masse børn, som også skal have noget at lave, når de er her.

Jeg har selv været ude og investerer i brætspil, da jeg tænker, at det kunne være sjovt for børnene at spille. Jeg tror dog, at det kan blive kedelig i længden, da de nok ikke gider at spille brætspil hele dagen.

Håber derfor, at I kan hjælpe mig.

Venlig Hilsen

Mads Jensen


Hej Mads

Til at starte med, vil jeg lige sige tillykke med fødselsdagen.

Jeg kan fuldt ud forstå dit problem, da det altid er svært at finde på aktiviteter, når man får besøg af hele familien. En god ide du kan overveje, er at anskaffe dig et bordtennisbord, som altid er en sjov aktivitet. Det kan dog være svært at finde et bordtennisbord, da det er et element, som man ikke ser over alt. Du kan dog prøve at finde et bordtennisbord her, da de har et stort udvalg af bordtennisborde.

Hvis et bordtennisbord ikke er svaret, kan det også være en god ide at finde på lege, som ikke kræver redskaber. Her er det vigtigt, at du finder din fantasi frem, da der findes rigtig mange lege som man kan lege, når der er børn. Her kan gemmeleg være en god aktivitet, da det altid er sjovt at lege gemmeleg.

Håber jeg kunne hjælpe på dit problem.

Venlig hilsen

E-brevkasse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here