Forside Generelt Min bil driller

Min bil driller

2485
0
bil

Kære e-brevkasse

Jeg har i længere tid oplevet problemer, som jeg håber, at I kan hjælpe mig med. Jeg har næsten lige købt en ny bil, som jeg er rigtig glad for. Jeg har i lang tid ledt efter en ny bil, fordi min gamle ikke kørte ordentligt. Jeg besluttede mig derfor for at tage ud og kigge efter en ny, da jeg er nødt til at have en bil hurtigt, fordi jeg bruger den, når jeg skal på arbejde. Jeg var derfor også lidt presset, da jeg skulle have en bil rimelig hurtig.

Nu er jeg så kommet til mit problem. Jeg kom ud her til morges, hvor jeg skulle til at køre på arbejde. Min bil drillede dog og den viste en rød lampe, som jeg ikke kunne finde ud af, hvad var. Jeg håber derfor, at I måske kan hjælpe mig, da jeg var nødt til at melde mig syg, fordi jeg ikke turde at køre, når der var en rød lampe, som var tændt.

Venlig hilsen

Marcus Hansen


Kære Marcus

Det er et rigtig irriterende problem, som jeg godt kan forstå er rigtig træls. Det var også en god beslutning, at du ikke kørte på arbejde, da det kan være farligt at køre, hvis der er en rød lampe, som blikker. Det kan dog være svært, at finde ud af hvad problemet er, da man mange gange skal have fat i en mekaniker for at være på den sikre side. Jeg har dog nogle forslag, som måske kan hjælpe på problemet.

Jeg har selv været ude for at en rød lampe lyste, da jeg skulle køre. I dette tilfælde var det fordi, at bilen manglede motorolie. Jeg vil derfor anbefale, at du prøver at tilsætte motorolie til bilen, da det mange gange kan være grunden. Da du lige har købt bil, kan det godt være, at du ikke har motorolie stående. Hvis du derfor mangler motorolie til din bil, kan du købe noget her. Håber det måske kan hjælpe på dit problem

Venlig hilsen

E-brevkasse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here