Forside Generelt Mine møbler falmer – Hvad skal jeg gøre?

Mine møbler falmer – Hvad skal jeg gøre?

2258
0
møbler

Kære brevkasse,

Der er opstået et problem, som jeg håber, at I kan hjælpe mig med. Jeg har i længere tid overvejet at friske nogle af mine møbler op, da jeg synes, at de er ved at falme. Jeg har dog svært ved at finde ud af, hvordan jeg præcis skal gøre det, da jeg ikke vil ødelægge mine møbler. Jeg har ellers prøvet at male dem sidste sommer, det hjalp dog ikke så meget på det, da de ikke er blevet pænere af det. Jeg kunne derfor godt bruge lidt hjælp til, hvordan jeg kan gøre mine møbler pænere, uden at de bliver ødelagt.

Håber derfor, at I kan hjælpe mig, da jeg gerne vil have mine møbler i mange år endnu.

Venlig hilsen

Gitte Jensen


Hej Gitte,

Det er et rigtig træls problem, og kender selv til følelsen, når ens møbler begynder at falme, og man ikke kan nænne, at skille sig af med dem. Der er dog heldigvis en løsning på dit problem, som kan være til stor hjælp.

Du skrev, at du har prøvet at male dem sidste sommer, og det er ellers også en god løsning, da det mange gange kan hjælpe på problemet. Du fortæller dog også, at det ikke har hjulpet på problemet.

En anbefaling kan derfor være at prøve med kalkmaling på spray, som kan være med til at give en pæn og flot overflade på gamle møbler. Flere og flere er begyndt at bruge kalkmaling på spray, da møblerne ikke begynder at falme over kort tid. Det kan derfor være en god ide at prøve kalkmaling på spray, da det kan være en god løsning på dit problem. Du kan eventuelt finde et stort udvalg af kalkmaling på spray på denne hjemmeside.

Hvis dette heller ikke hjælper, kan det være en god ide at overveje, om du måske skal anskaffe dig nye møbler, da muligheder dermed ikke er ret mange. Det er dog en god ide at prøve kalkmaling, og se hvordan møblerne ser ud efter et stykke tid.

Venlig hilsen

E-brevkasse

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here