Forside Generelt Pensionist spøger: Er jeg klar til smartphone?

Pensionist spøger: Er jeg klar til smartphone?

2268
0

Kære Brevkasse.

Jeg ser mig selv som en ung herre på knap de 70 år. Ja, det er mange år på bagen, og jeg har set både det ene og det andet umulige ske i min dag, men jeg føler mig stadig frisk og frejdig, og jeg anser mig selv for at være en meget aktiv person.

Derfor rejser jeg også meget rundt i europa, og når jeg gør dette, har jeg stor glæde ved at dyrke min hobby, som er at fotografere. I de 70 år jeg har levet, er der sandeligt også sket meget med kameraet og fotografiet. Jeg husker stadig, da det var uden farver, og jeg husker særligt udviklingen i priserne og teknologien omkring fremkaldelse. Jeg havde sågar eget mørkekammer til fremkaldelse, men det blev jo også skiftet ud med det digitale format, og man finder jo ikke en ærlig forhandler af Kodak-produkter i dag. Så for 10 år siden, tog jeg springet ud i digitalkameraer, men det er også ved at være en bedaget model.

Nu har jeg læst så meget om fotografering via telefoner og smarphones, men så er mit spørgsmål til jer. Kan en gammel knøs som jeg godt tage smartphonen i brug som kamera, eller skal jeg holde mig til det jeg kender?

Hilsen

Kai-Uwe, Middelfart


Kære Kai-Uwe.

Sikke et spændende spørgsmål. Det lyder skønt med dine foto-rejser, og vi er faktisk overbeviste om, at smartphonen er det helt rigtige for dig. At tage fotografier med smartphones kræver tilvænning, men gør også livet noget nemmere for fotografen. Er du interesseret i at redigere i dit foto, foregår det nemt på mobiltelefonen.

Men vi anbefaler dig at følge en guide til de bedste mobilpriser, for det er noget at et uoverskueligt marked at begive sig ud i, og vi vil ikke gøre os til herre over topmodellerne. Det skal dog siges, at japanske Sony er notorisk kendte for deres gode kameraer i mobiltelefonerne.

Vi hører meget gerne mere om, hvad valget faldt på.

Med venlig hilsen

Katrine, E-brevkasse.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here