Forside Generelt Planlæg dit sabbatårs rejse

Planlæg dit sabbatårs rejse

5287
0

Planlægger du at tage ud at rejse i dit sabbatår? Så skal du læse med her, hvor du får tips og tricks til, hvordan du bedst planlægger din rejse. Det kræver nemlig noget planlægning, at hive 2-3 måneder ud af kalenderen. Men det behøver ikke at være så svært at planlægge sit sabbatårs rejse – og du behøver ikke at gøre det alene. Her får du 3 ting, du skal tage stilling til, når du planlægger dit sabbatårs rejse.

Det første mange unge tænker på, er økonomien. Efter mange år på SU kan det være svært at vurdere, hvor mange penge man er villig til at ofre på en rejse. Det er vigtigt at huske, at de oplevelser og internationale venskaber du skaber, varer hele livet. Du får både gode sprogkundskaber, kulturforståelse og værdifulde rejseoplevelser, som man ikke kan sætte en pris på. Det kan være en tryghed for mange unge at planlægge sin sabbatårs rejse i samarbejde med et erfarent rejsebureau. Så får du nemlig en samlet pris på hele rejsen, og du slipper for uforudsete udgifter undervejs.

Det andet du skal tage stilling til, når du planlægger dit sabbatårs rejse, er destinationen eller destinationerne. Rejsebureauet Adventuredk har lavet en ’inspirationsside’ med rejseaktiviteter. Så hvis du for eksempel drømmer om at dykke på din rejse, kan du se, hvilke lande der har de bedste dykkerspots.

Det tredje du skal tage stilling til er, om du vil rejse alene eller sammen med andre. Hvad du vælger, har stor betydning for oplevelsen. De fleste vil gerne have en rejsekammerat at dele oplevelserne med. Men det kan være svært at finde en rejsekammerat, som vil præcis det samme som dig. Du kan også vælge at rejse med en hel gruppe. Så rejser du med andre unge, der vil det samme som dig.

Hvis du gerne vil have en samlet pris på din rejse, have hjælp til at finde drømmedestinationen og rejse sammen med andre, så kan det anbefales at vælge en grupperejse hos Adventuredk. Find mange forskellige rejser med Adventuredk i dit sabbatår her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here