Forside Generelt Pool i haven – Go eller no go?

Pool i haven – Go eller no go?

5553
0

Hej Brevkasse.

Min kone og ja, mine børn, vil gerne have et badebassin i haven, men her er det, at jeg kommer i tvivl. Flere af vores venner har fået installeret en faktisk pool i haven, altså sådan nedgravet og det hele, men jeg synes, at det er lige omstændigt nok at bruge SÅ mange penge på de tre uger om året, hvor man kan bade, og ellers så bare have et meget dyrt hul i haven. Alternativet er at købe et af de nye moderne badebassin, som man kan pakke væk, men holder de til to unger og en hund?

Venlig hilsen

Bjarne, Odense.


Hej Bjarne

Der er flere overvejelser, man skal gøre sig i forbindelse med etablering af badebassin i haven. For du har ret i flere af dine bekymringer. Umiddelbart lyder det lækkert med bøde badebassin og svømmepool, men det er altså også forbundet med mange udgifter og bekymringer.

Først skal du gøre dig klart, om din have overhovedet kan rumme sådan en swimmingpool, der er gravet ned. Man skal virkelig have enten en meget stor eller meget lille og gerne asfalteret have, før det kan svare sig med sådan en. Der findes ikke noget værre end græs og blade i din pool, og det vil du opleve, hvis du laver pool med græsplæne grænsende op til.

Derudover skal du tænke på energiomkostningerne. Det er rimeligt dyrt at opvarme sådan en pool, hvis den skal være permanent og så koster det jo også mange tusinde kroner i vand, at have den kørende.

Sidst men ikke mindst, så er det ikke sikkert, at din svømmepøl forbliver lige populær, og så er det noget af en udskrivning, som du har kastet dig ud i, hvis du blot har en udgift kørende midt i haven – og det må du ikke være i tvivl om, den skal kunne betale sig ind i gode oplevelser, fordi den er så dyr at have kørende.

Det er bestemt ikke for at male mørke skyer over din permanent svømmepøl, men vi vil helt sikkert anbefale et Intex svømmebassin. Her får du kvalitet til omkring 5-7.000 kr, og så holder det i mange. Samtidig kan du pakke den væk, når den ikke længere skal bruges, ligesom du kan sælge den, hvis det ikke er noget for dig. En sådan svømmepøl er robust og kan holde til jer alle sammen, og så er det en engangsudskrivning at fylde den op.

God sommer og god svømmetur.

De bedste hilsner

Jørn B.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here