Forside Generelt Skal jeg vælge kondomer? Eller anden præventionsmiddel?

Skal jeg vælge kondomer? Eller anden præventionsmiddel?

1626
0

Hej E-brevkasse.

Jeg har et spørgsmål, som omhandler det at vælge at bruge kondom eller i stedet bruge præventionsmidler som p-piller, p-stav eller lignende. Jeg er meget i tvivl om, man skal vælge den ene eller andet, eller om man faktisk skal vælge at bruge begge muligheder? Altså p-piller og kondom på samme tid. Jeg er selv først i tyverne og går lige nu på en videregående uddannelse, hvor der selvfølgelig er masser af fester osv.

På en eller anden måde, føler jeg ikke at det er socialt acceptabelt at foretrække kondom, og derfor har jeg blot haft den tanke at vælge p-pillerne, og så bruge kondomet, hvis den fyr jeg skal være sammen med, initiativ det.

 

Kærlig hilsen

Julie.


Hej Julie.

Mange tak for dit fine spørgsmål.

Jeg vil starte med at sige sådan her. Hvad vil du synes var mest socialt acceptabelt? – at bruge kondom, eller ende med at få en kønssygdom? 😊 Det er ikke for at lyde hård, men det er super vigtigt at man passer på sig selv, og ikke ender med at få sig en kønssygdom – da det i værste fald kan skade din mulighed for at få børn senere hen i livet.

Det er super fint at piger vælger at bruge præventionsmidler som p-piller osv. for at undgå graviditet, men kondomer er det eneste præventionsmiddel som beskytter mod sygdomme – og kondomer er på ingen måder med til at forringe samlejet. Der findes så mange forskellige slags på markedet i dag, at de endda kan forbedre sexlivet. Se bare det store udvalg, som webshoppen kondomland.dk har her.

Så jeg har kun én ting at sige. Se at få det kondom på, det er derfor overhovedet ingen skam i – tværtimod.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here