Forside Bolig Stamperen er en nødvendighed, hvis du ønsker en jævnt anlagt terrasse –...

Stamperen er en nødvendighed, hvis du ønsker en jævnt anlagt terrasse – effektivt arbejde i mange forskellige modeller

2189
0

Står du lige nu overfor at skulle anlægge nu terrasse i baghaven? Måske er du midt under husbygningsprojektet og skal derfor anlægge terrasse i haven? De fleste går efter et sømløst udseende; altså en jævnt anlagt terrasse. Du tænker måske at det er en uoverskuelig tjans at skulle jævne sådan et stort område jord, men der findes selvfølgelig andre teknikker, du kan tage i brug. Lær mere herunder.

Hvad er en stamper, og hvad bruges den til?

Stamperen, også kaldet for jordloppen, er en maskine, som stamper i jorden, og er designet til lige netop at udjævne store områder af jord. Denne maskine er perfekt til formålet, da den vil skabe det her jævne, flotte look, de fleste terrasseejere går efter. Læs mere om, og køb din egen stamper og jordloppe her.

Vær opmærksom på de forskellige modeller – et hav af muligheder

Der findes mange forskellige jordlopper på markedet, som alle er egnet til forskellige arbejdsopgaver. Vibrationsstamperen f.eks. er bedst egnet i mindre og trange områder, hvor det måske ikke er den bedste idé at hive sin kæmpe pladevibrator frem. Pladevibratoren er altså bedre egnet til større områder, da pladen forneden af stamperen er større, end på vibrationsstamperen, hvilket betyder, at den kan færdiggøre et større område hurtigere og mere effektivt.

Der findes faktisk også stampere til forskellige jordtyper, ja, stort set alle jordtyper, har en dedikeret stamper. Dette gør det nemt for dig, at finde stamperen, som bedst passer dine behov.

Komprimeringsdybden er en vigtig faktor, når du køber en jordloppe

Du skal være opmærksom på, at forskellige stampere har forskellige komprimeringsdybder. Komprimeringsdybden siger noget om, hvor dybt et hul maskinen stamper, hvilket er utroligt omfattende, da du ikke ønsker en sunket terrasse. Du kan finde stampere med komprimeringsdybder, der varierer fra 350mm til 470mm.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here