Forside Sundhed Ved du godt hvad er klamydia er?

Ved du godt hvad er klamydia er?

230
0

Klamydia er en af de hyppigste seksuelt overførte sygdomme i Danmark, og den er ikke farlig, hvis du blot finder ud af, at du har den. Med den rette behandling kan du nemlig undgå alle de senvirkninger og komplikationer, som kan volde besvær. Måske er du lidt bekymret for, om du har klamydia, og så kan du læse lidt mere herinde, https://apopro.dk/klamydia, men du kan også tage kontakt til din egen læge, hvis du har nogle helt specifikke spørgsmål, eller gerne vil testes.

Hvad er klamydia egentlig?

Klamydia er en sygdom som skyldes en lille bakterie, og sygdommen smitter ved seksuel kontakt uden beskyttelse. Det vil sige, at hvis du har haft ubeskyttet sex, eller på anden måde haft seksuel omgang uden brug af prævention, så kan du potentielt set være smittet med klamydia. Klamydia kan være helt symptomfri, og derfor kan det godt ske, at du eller din partner ikke er klar over, at I er smittede. Det kan man heldigvis finde ud af ved at tage en test for klamydia, som hverken kræver noget stort indgreb eller besvær. Den kan du tage på ganske få minutter, og så kan du inden længe få tryghed i maven.

Er du i tvivl om du har klamydia?

Hvis du er usikker på, om du eller din partner kunne være smittet med klamydia, så det er en rigtig god idé at lade jer teste for at være på den sikre side. Klamydia kan nemlig have et par trælse eftervirkninger og komplikationer, hvis infektionen varer for længe. Det kan du læse meget mere om online, men til at starte med, så kan du ikke lige ind på linket og blive lidt klogere. Heldigvis at behandlingen også meget simpel, så der er egentlig ikke nogen grund til at lade være med at lade dig teste, hvis du skulle være i tvivl.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here