Forside Generelt Er du rigtig ord-entusiast?

Er du rigtig ord-entusiast?

1714
0

Hvis du er rigtig glad for, så har du formentlig spurgt dig selv på et tidspunkt hvad Danmarks længste ord er. Og måske er du generelt meget begejstrede for at lære mere om lange ord.

Læs med her mystiske ord, og hvordan du finder frem til hvad Danmarks længste ord er.

Ord og sprog

Ord og sprog er en meget sjov opfindelse. På et eller andet tidspunkt er der nogle mennesker, som har sat sig ned og lavet nogle forskellige kryptiske tegn. Derefter har de sat byde på de tegn og sammensat dem på en bestemt måde, så der er kommet ord og der er efter sætninger ud af de kritiske symboler og tilhørende lyde.

Vi tænker sjældent så meget over det når vi går rundt i vores dagligdag. Men ord er engenlig noget meget spøjs noget og lange ord er specielt meget spøjse. Det er derfor ikke så mærkeligt, at mange af os på et eller andet tidspunkt har spurgt os selv hvad Danmarks længste ord er. Men hvordan finder du egentlig ud af svaret på sådan et spørgsmål?

Hvad er svaret?

Hvad er Danmarks længste ord? Det svar kan du penge på diverse hjemmesider på nettet, hvor andre ord entusiaster lige som dig har samlet en række forskellige lister over ord. Andre ord entusiaster har ligesom dig spurgt sig selv det spørgsmål om, hvad Danmarks længste ord er. Og disse entusiaster har fundet frem til, at det længste ord blev optaget i Guinness Rekordbog i 1993. Ordet er: Speciallægepraksisplanlægningsstabiliseringsperiode – og indeholder hele 51 bogstaver.

Kan du finde frem til andre lange ord? Prøv at spørge på forskellige fora eller grupper på sociale medier, hvor du ved at andre ord entusiaster hører til. Herinde kan vi snakke om jeres kærlighed for de forskellige mystiske ord og måske endda lære hinanden en masse gode udtryk og nye ord.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here