Forside Generelt Giv din 18-årig luft under vingerne med lidt benzin-frihed

Giv din 18-årig luft under vingerne med lidt benzin-frihed

334
0

Vi kan vel alle huske 18-års alderen. En alder, hvor alle muligheder er åbne for os og hvor frihed er noget af det vi higer mest efter. En nem måde at give en 18-årig frihed kan bl.a. være ved at forære dem en bil, så de kan tage på ture alene og med venner og mærke voksenårene modne dem. Benzin i blodet og fart under sig er ikke en nødvendighed – men det er klart noget, mange unge sætter pris på og som faktisk kan hjælpe med at modne dem lidt. For en bil er ikke kun sjov og spas, men også et ansvar.

Kørekortet er første skridt

Før en bil kan blive brugt, så er et kørekort jo en selvfølgelighed. I mange familier er det populært, at forældre og den unge deles om betalingen til et kørekort. Men, er der lidt økonomisk overskud på din bankkonto, så kan du forære din 18-årige et kørekortkursus. Så er det bare op til den unge at lære al teorien og få styr på bremser, kobling og speeder og før du ved af det, ræser de rundt på vejene og mærker friheden ved at kunne noget nyt helt selv.

Giv dem plads til at udtrykke sig selv

Et kørekort, en bil og en ung og udtryksfuld 18-årig kan være en spændende kombination. Hvis den unge plager efter at kunne dekorere sin nye bil, så kan du trygt fortælle dem, at der findes moderne teknikker og metoder til bildekorering, som de kan benytte sig af. Om bilen så kommer hjem med flammer eller sommerfugle langs siderne, det er jo op til den unge. Men det gør det bare sjovere at være bilejer, hvis ens bil kan afspejle ens personlighed udenpå. Derudover gør det også ens bil mere synlig og det er slut med ikke at kunne finde den på parkeringspladser!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here