Forside Generelt Gør dig klar til havearbejde med disse tre tips

Gør dig klar til havearbejde med disse tre tips

193
0

Når det danske forårsvejr, ikke viser sig fra den bedste side og regnen siler ned, kan havearbejdet virke som en umulig opgave. Dog kan du med den rette påklædning, stadig få en god arbejdsdag i haven. Her kommer tre tips til hvordan du får klaret havearbejdet trods regnvejret, hvor en billig kedeldragt bliver uundværlig.

Køb dig en billig kedeldragt

En kedeldragt er den perfekte påklædning, til en regnfuld dag i haven. Den holder dig varm og tør, samtidig med den er komfortabel, så du beholder den nødvendige bevægelighed til at udføre arbejdet. Der findes mange forskellige modeller af kedeldragter på markedet, så du har gode muligheder for at finde en, både i fysiske butikker og på nettet. Vælg en billig kedeldragt som kan matche dine behov, under havearbejdet.

Forbered hele din påklædning på regnen

Før du bevæger dig ud i haven på en regnfuld dag, er det en god idé at have de nødvendige genstande klar til din påklædning. Husk at find gummistøvlerne eller andre vandtætte sko frem, og et par handsker der kan holde dine hænder tørre og varme, så du kan arbejde uden kolde og smertefulde hænder. Find eventuelt en parasol eller andet, som du kan stå lidt i læ under og forglem ej en billig kedeldragt, som tidligere nævnt.

Vent med de store og omfattende opgaver

Selvom regnen siler ned, kan man stadig få gjort en masse i haven med den rette påklædning. Vent dog med de store og omfattende opgaver, og vælg derfor de lettere opgaver som du nemt kan gå til og fra, alt efter hvordan vejret udvikler sig. Du kan for eksempel fjerne ukrudt fra dine bede, plante nye planter der skal titte frem i sommerens sol eller beskære de mange buske, der har fået lov at vokse over vinteren.

Rigtig god fornøjelse med dit regnfulde havearbejde!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here