Forside Generelt Gør dine tunge løft sikre og stabile med et løfteåg

Gør dine tunge løft sikre og stabile med et løfteåg

831
0

Mange og store løft er en del af hverdagen i rigtig mange virksomheder, som producerer fysiske varer i en eller anden form. Der skal løftes små ting og store ting, og nogle gange skal der løftes så meget, at professionelt løfteudstyr er en nødvendighed for at klare de løft, som dine medarbejdere ikke kan.

Og jo flere og jo større løft din virksomhed har brug, jo mere løfteudstyr har du også brug for at investere i for at holde produktionen i gang. Men når du skal klare tunge løft i forbindelse med eksempelvis produktion eller fragt, skal du ikke bare have en stor og kraftig kran – du skal også have et løfteåg.

Et løfteåg er en anordning, som du kan spændes på krogen på eksempelvis en svingkran eller en lastbilkran, hvor løfteåget har den opgave at fordele vægten fra det emne, der skal løftes. Emnet sættes fast på løfteågets 4 hejsekroge, mens selve løfteåget er sat fast til kranen ved hjælp af en hejsekrog på midten af løfteåget. Derfor vil et løfteåg give stabilitet til dit løft, hvilket er en stor fordel, når du skal løfte rigtig store emner, som er svære at bakse rundt med.

Fordele ved at købe et løfteåg

Et løfteåg understøtter dine tunge løft, hvilket gør det nemmere at styre både kranen og emnet, når du eksempelvis skal løfte en tung del til en vindmølle. Ved at anvende et løfteåg får du nemmere ved at vende og dreje emnet, hvilket vil gøre det meget nemmere at fragte og montere store dele i et vindemølleprojekt eller lignende.

Du kan få løfteåg, der kan klare en belastning på helt op til 46 tons, og det kan derfor anvendes i alle mulige sammenhænge inden for alle brancher, hvor tunge løft er en del af hverdagen i forbindelse med enten produktion, levering eller montering.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here