Forside Generelt Hjælp til nytår uden alkohol

Hjælp til nytår uden alkohol

2471
0
boblende drink

Vi får ofte henvendelser som drejer som om alternativer til alkohol og i sær her omkring jul og nytår er der mange som gerne vil have et alternativ, så her er 3 alternativer.

Hele “sprutmenuen” lines op

Nytår er tid en meget ‘våd’ aften. Selvom man måske kun er ganske få samlet så er det ikke unormalt at man disker op med hele paraden af fest drink. Først for man en velkomst drink, så er der måske en øl eller to mens man venter på maden. Så kommer der hvidvin til forretten. Så rødvin til hovedretten og måske portvin til desserten. Der ryger et par drinks indenbords inden champagnen åbnes kl. 12.

Som regel er sodavand eller saftevand alternativet til alkohol, men det er bare meget ‘hverdagsagtigt’ og ikke særligt festligt. Det er rart at kunne serverer noget eksklusivt for sine gæster også selvom der ikke er alkohol i. Heldigvis så er det relativt let at peppe helt almindelige drikkevarer lidt op og gøre dem mere nytårsagtige.

Fyld bobler på.

Hvis du er så heldig at have en sodastream, så kan du let gøre noget så almindeligt som æblejuice, meget festligt og et skønt alternativ til champagne. Hvis du ikke har en sodastream, så find en her. Med en sodastream, så slipper du også for at slæbe litervis af danskvand hjem, og med et par friske citronskiver i glassene, så er det bare den lækreste tørstslukker.

Mouserende iste som velkomstdrink.

Prøv at bruge sin sodastream til at fylde bobler i ferskeniste og tilsæt så en skiver frisk fersken. Det ser bare så festligt ud og det smager himmelsk.

Syrlig “hvidvin”

Sodastream fylder ikke bare bobler på. Boblerne er jo kulsyre, som tilfører en lækker syrlig smag. Det gør at søde drikke varer virker mere friske og knap så søde. Prøv at serverer boblende hyldeblomstsaft til din forret. Det går utroligt godt sammen med fisk.

 

 

 

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here