Forside IT Hvordan effektiviseres virksomheden uden store organisationsændringer?

Hvordan effektiviseres virksomheden uden store organisationsændringer?

1628
0

Ovenstående er et spørgsmål, som mange ejere af især mindre virksomheder stiller sig selv. De fleste ønsker at effektiviserer virksomheden. Det giver mere overskud til andre opgaver og kan være med til at øge virksomhedens omsætning. Men hvordan effektiviseres virksomheden, uden det betyder ændringer i organisationen? Herunder får du tre gode råd som kan være med til at effektiviserer din virksomhed.

Effektive IT-løsninger

Mange virksomheder bruger unødigt meget tid på IT-problemer. Gamle systemer som gør det svært for medarbejderne at arbejde effektivt. Derfor kan det være yderst gavnligt at se på virksomhedens IT-systemer. Kan de effektiviseres? Et program som Navision kan f.eks. hjælpe jer med at gøre kommunikationen med banken lettere. Er du interesseret I at lære Navision bedre at kende? Kontakt din Navision partner og få råd og vejledning i løsninger der passer til din virksomhed.

Systematiser dit lager

Ejer du en virksomhed, hvor I sælger ét eller flere produkter? Så er du helt sikkert afhængig af dit lager. Et lager kan dog være uoverskueligt og rodet. Det er noget der mindsker effektiviteten. Invester derfor tid og penge i at få opbygget et godt og overskueligt lager. Byg lageret op med reoler, hylder og sæt labels på alle reoler og hylder, så I nemt kan finde den varer, som kunden efterspørger. Et overskueligt lager gør det også nemmere for jer at holde styr på lagerbeholdningen.

Et godt arbejdsmiljø

For at dine medarbejdere skal kunne yde sit bedste og være effektive, når de er på arbejdet, er det vigtigt, at de trives på arbejdspladsen. Som leder har du et ansvar for, at der er et godt arbejdsmiljø. Sørg for at dine medarbejdere har gode faciliteter som f.eks. en god arbejdsstation, en hyggelig kantine og en firmafest eller to om året. Det højner arbejdsglæden og sammenholdet på arbejdspladsen, hvilket gør dine medarbejdere endnu mere effektive.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here