Forside Generelt Hvordan får jeg håndværkerfradraget?

Hvordan får jeg håndværkerfradraget?

2384
0

Hej e-Brevkasse

Jeg står i den dejlige situation, at jeg er i gang med at spare op til at kunne betale for renovering af mit køkken, og i den forbindelse er jeg egentlig en smule i tvivl om, hvorvidt jeg er berettiget til at modtage håndværkerfradraget. Jeg ved desuden heller ikke, hvordan man søger det.

Kan du hjælpe mig med at definere, hvad reglerne er for håndværkerfradraget? Samtidig vil jeg gerne vide, om du kan hjælpe mig med at ansøge. Jeg er meget i tvivl om, hvordan man gør, og hvis jeg har mulighed for at kunne finde ud af, hvordan det skal gøres

Hilsen

Thomsen fra Roskilde


Hej Thomsen

Jeg har en rigtig ærgerlig nyhed til dig. Du kan ikke længere brugt fradraget, når først vi skriver 2018. Det er ærgerligt, men sådan er der jo så meget. Du kan i stedet ansøge om rengøringshjælp og så videre. Det hedder servicehjælp, for der er ikke længere mulighed for at bruge håndværkerfradraget, når du skriver 2018 i din kalender. Sådan er det.

Hvis du er meget hurtig, kan du måske nå at få det gjort. Jeg er i tvivl om, hvorvidt du kan gøre det nu, men forsøg dog med at tage kontakt til din kommune eller til skat, som er dem, der godkender den slags ting.

Kan det ikke lade sig gøre, er det superærgerligt, men det ville jo være fint, hvis du kunne nå det inden. Ellers kan du bruge den opsparing, du har fået, og så glæde dig over, at du kan spare penge, når du skal have hjælp til at gøre dit hus rent – og altså ikke, når du skal hyre en tømrer i Roskilde.

Ligegyldigt hvad, håber jeg dog, at du du får en rigtig dejlig dag. Det er super.

Hej med dig

Jens, e-Brevkassen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here