Forside Generelt Hvordan får jeg sagt farvel til cigaretterne?

Hvordan får jeg sagt farvel til cigaretterne?

595
0
DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kære e-Brevkasse

Jeg er ryger. Faktisk vil jeg kategorisere mig selv som storryger. Det er forfærdeligt, og jeg vil virkelig gerne stoppe, men det er som om, at hele min verden vælter sammen, når jeg forsøger at stoppe. Det er ikke fedt, og jeg vil virkelig gerne vide, om I har nogle gode råd til, hvordan jeg kommer af med min uvane. Den er dyr, og den ender med at tage livet fra mig – og jeg elsker mit liv, så det ville da være ganske forfærdeligt.

Hvad gør jeg?

Kærligst
Den frustrerede ungpige

 


 

Dav frustrerede ungpige

Jeg forstår udemærket godt din frustration, og jeg håber, jeg kan give mit besyv med, så du slipper fri for afhængighedens lænker. De er ikke sjove at være fanget af. Nå, men ikke desto mindre må jeg da indrømme, at jeg faktisk har et par gode råd i ærmet, som jeg gerne vil hægte dig på.

Først og fremmest synes jeg, at det er flot, du har truffet en beslutning – og endnu flottere, at du rækker hånden ud. Det er smukt at spørge om hjælp, og det er det især, når det drejer sig om rygestop. For det er umådeligt svært at gå igennem alene.

Hertil vil jeg tilføje, at det ikke kun er hjælp, du ikke skal føle dig for fin til at bede om. Hjælpemidler skal du også bruge så mange af, som du har mulighed for. En e-cigaret kan eksempelvis være et fantastisk middel, hvis du vil stoppe med at ryge – men brug det udelukkende som supplement. Det kræver blot, at du fylder den op med en e-væske, du godt kan lide.

Ellers søg hjælp hos din læge. Han eller hun vil kunne hjælpe dig med supplerende information og hjælpemidler, der kan sørge for, at du stopper.

Med venlig hilsen og håb om bedring
Jørn


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/e-brevkasse.dk/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR