Forside IT Hvordan får jeg udviklet min app?

Hvordan får jeg udviklet min app?

1775
0

Hej e-brevkasse 🙂

Jeg har i længere tid nu gået og fiflet lidt med tanken om at komme i gang med at skabe apps.Jjeg har dog bare ikke den programmeringsbaggrund der skal til, og så ved jeg heller ikke helt, hvor jeg skal starte. Jeg har siddet med utallige tutorials fra nettet, men jeg synes stadigvæk ikke at det giver mening.

Jeg håber i kan hjælpe 🙂

Mvh. Den fortabte app-udvikler

Hej den fortabte app-udvikler.

Først og fremmest så virker det lidt som om at du gør det mere kompliceret, end det i virkeligheden er.

App-udvikling er ikke nemt. Hvis det var, så ville alle lave en succesfuld app. Men nu når du ikke har nogen baggrund indenfor programmering, så skal dit fokus primært ligge på idé-udviklingen og så overlade det tekniske til de professionelle.

Der behøver ikke at være tale om en helt ground breaking idé, da det bestemt ikke er alle som kan komme med sådan en. I stedet skal du have fokus på at komme op med en idé til en app som kan skabe værdi for dem som downloader den. Og så skal den selvfølgelig være bedre end dem som minder om din.

Men for at din gode idé bliver udviklet bedst muligt, skal du have et dygtigt programmeringsteam på sagen. Du kan starte med at kontakte House Of Code som både udvikler apps og giver god app – rådgivning. Da det er din app, er det vigtigt at du arbejder tæt sammen med programmøren, så du selv kan genkende slutresultatet. Programmøren ved at brugervenligheden og designet er to meget vigtige elementer, så du skal derfor have dit fokus på din målgruppe, når kommer op med idéen.

For at din app kan blive downloadet, skal du tænke på markedsføring. Det kan selvfølgelig være dyrt at skaffe online markedsføring, så i starten kan du have fokus på detaljerne i stedet. Vælg et godt navn og et smart logo, så din app bliver valgt på app – store, Playbutik eller hvor du stiller den til rådighed.

Held og lykke med det.

Mvh. E – brevkassen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here