Forside Generelt Hvordan finder jeg en billigere tandlæge?

Hvordan finder jeg en billigere tandlæge?

2325
0

Hej e-Brevkasse

Jeg skriver, fordi jeg er dybt frustreret. Som studerende er det dyrt at tage til tandlæge, og derfor bliver jeg ved med at udsætte det. Det er ikke noget, for det kommer jo til at gå ud over mine tænder i sidste ende. Derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at vide, om der findes nogle måder, hvorpå jeg kan finde en billigere tandlæge?

Jeg er nemlig ikke interesseret i at tage til Polen eller et andet land bare for at få foretaget et ganske simpelt tjek. Det er vist mere, hvis man skal have foretaget en større operation.

Så for at opsummere; findes der nogen måde at komme billigere til tandlæge?

Med venlig hilsen
Karen — Kvinde på 28 fra København


Hej Karen

Tak, fordi du skriver ind med dit spørgsmål. Det er relevant for mange, og især som studerende kan det være svært at finde plads i budgettet til at tage til tandlægen.

For at svare på dit spørgsmål, så findes der forskellige muligheder for at finde en billigere tandlæge. Det første, du kan gøre, er at opsøge andre tandlæger. Der er nemlig stor forskel på priserne. Du kan også anvende en side som NyTandlaege.dk, hvor du kan finde billige tandlæger i København og omegn. Den kan også anvendes, hvis du ikke bor i København. Du skal blot indtaste de behov, du har, og så vil du blive præsenteret for de billigste.

Du kan også forsøge at melde dig ind i Sygesikring Danmark, hvor du har mulighed for at få tilskud. Det kræver dog, at du ikke har nogle ‘skavanker’ i forvejen. Det er altså med at melde dig ind, inden problemerne opstår.

Alternativt, hvis disse forslag ikke er svaret på dine kvaler, kan du forsøge dig ved at spørge din tandlæge, om du kan betale i rater. Det betyder ikke, at du får det billigere, men så vil du måske kunne presse det ind i dit budget.

Jeg håber, at du kan bruge det til noget.

Med venlig hilsen
e-Brevkassen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here