Forside Generelt Hvordan kommer jeg ud med mine budskaber?

Hvordan kommer jeg ud med mine budskaber?

1495
0
Hvordan kommer jeg ud med mine budskaber?

Hej e-brevkasse

Jeg skriver til jer for at høre, hvad jeg kan igangsætte af nye marketingtiltag i min lille virksomhed. På nuværende tidspunkt har jeg gang i både flyers og online markedsføring, men jeg kunne godt tænke mig, hvis mine medarbejdere eksempelvis bærer tøj, hvor vores logo fremgår, så vores mange glade kunder kan genkende mine mænd, når de kommer ud og skal hjælpe dem med kundernes dødsbo.
Har I nogle andre forslag? Jeg kan lige komme med en ekstra information, inden der stilles spørgsmål til dette. Min virksomhed beskæftiger sig med at tømme dødsbo i Danmark, og der er derfor nogle etiske elementer, der skal tages højde for.

Med venlig hilsen
John


Hej John

Tusind tak for din besked. Det lyder til, at det er en virksomhed, der desværre har en masse at lave, da flere og flere bestiller en flok mænd til at tømme familiemedlemmers dødsbo, som du har ansat i din forretning. Med hensyn til nye marketingforslag, så vil vi naturligvis meget gerne se, om vi kan hjælpe dig, selvom det ikke er vores primære kompetence at rådgive i, hvordan man bedst muligt kommer ud med sine budskaber eller bliver set i bybilledet af flest muligt. Som du selv skriver, så er der nogle etiske elementer, som skal inkluderes i overvejelser, og det kan være vanskeligt at dele henholdsvis videoer og billeder, når dine mænd er ude på job.

Men en af de ting, du bør igangsætte, er annoncering på Google, hvis du ikke allerede gør det. Her søger folk efter de ydelser, som I tilbyder, og derfor må folk være relativt åbne for at booke jer til en opgave. Du kan med fordel også igangsætte en masse annoncer, hvor der primært fokuseres på telefonopkald, da denne type kunder ofte sidder sammen i husstanden og tager en beslutning samt ringer op sammen. Derfor skal din virksomhed være til stede, når folk søger.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here