Forside Sundhed Hvordan slipper jeg af med migræne?

Hvordan slipper jeg af med migræne?

2331
0

Kære brevkasse

HJÆLP! Jeg lider frygteligt af migræne, og har efterhånden gjort det i en del år. Jeg har altid haft let til hovedpine, men det er først for nyligt, at det har udviklet sig til en decideret migræne, hvor jeg knapt nok kan holde ud at være til, og hvor jeg helst skal ligge ned i et helt mørkt rum. Anfaldene varer typisk i 5-6 timer, hvor jeg intet kan foretage mig, og selvom jeg er hjemmegående i øjeblikket, er det til meget stor gene, og det motiverer mig ikke ligefrem til at søge et arbejde, da jeg ved at stress kan være med til at fremkalde anfaldene.

Jeg har været ved flere læger, der har gjort deres bedste, og jeg har forsøg med flere typer af medicin, men jeg synes ikke rigtig noget af det hjælper, og der kommer stadig anfald – så hvad skal jeg gøre? Jeg tager i mod alle råd med kyshånd.

Med venlig hilsen Mia

_______________________________________________________________________

Kære Mia

Tak for dit spørgsmål. Migræne er noget af det værste der findes, og noget man vil gøre alt for at slippe af med, når det står på, og noget der ofte er i baghovedet, og man går og tænker over – så jeg forstår udemærket din frustration.

Der er som du nok ved en del ting der kan være med til at øge risikoen for migræne, og det er ting som rygning, alkohol og for lidt søvn, så hvis du kan ændre på noget i nogle af disse tilfælde, så gør det. Det gavner dig på flere planer.  Men noget tyder på, at det stikker dybere end dette.

Jeg har hørt om mange, hvor akupunktur har hjulpet, så hvis du ikke allerede har forsøgt dig med dette, så tag lige et kig her.

Ellers er mit bedste råd, at du slapper af, sørger for at leve sundt og få masser af søvn, så kan du måske mindske anfaldene.

Jeg krydser fingre for dig

Mvh E-Brevkasse

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here