Forside Sundhed Hvordan taber jeg mig bedst?

Hvordan taber jeg mig bedst?

1910
0
Hvordan taber jeg mig bedst?

Hejsa!

Jeg er i gang med at planlægge min såkaldte cut her til sommeren, fordi jeg gerne vil have tabt alle de mange overflødige kilo, jeg har tillagt mig henover efteråret, foråret og nu Corona. Men jeg er i tvivl om, hvad den bedste metode er. De tidligere år har jeg været en masse i fitness, hvor jeg har lavet en masse cardio om morgenen og drukket BCAA fra Fitnessnord, hvor jeg så først om eftermiddagen eller aftenen har styrketrænet. Det har fungeret rigtig fint, men da havde jeg også virkelig god tid til at få smidt kiloene. Det er jo desværre ikke tilfældet i år, da centrene først er blevet åbnet her for ganske nylig. Så mit spørgsmål er da, hvordan jeg bedst sørger for at bevare mine muskler og samtidig smider fedtet? Skal jeg fortsætte min plan med BCAA, eller har I et andet forslag?

Vh
Mikael


Hej Mikael

Som du selv meget rigtigt er inde på, så er BCAA et rigtig fint tilskud, når ønsker at tabe fedt og dyrke cardio, men stadig gerne vil bevare din størrelse og muskelmasse. Det kan normalvis være uhyggeligt svært ikke at miste en masse styrke og størrelse, når man er på diæt og vil være sommerklar. Så egentlig er der ikke det helt store nye herfra, da du selv har ramt hovedet på sømmet og kommer med svaret. Men når du nu har så travlt, som du nævner i din besked, så vil vi anbefale dig at skrue lidt op for træningen. Dette kunne være at tage cyklen til og fra arbejde i stedet for at tage bilen. Det kunne også være at cykle ud til venner og bekendte, da vejret også plejer at være med os herhjemme det meste af sommeren. Så sikrer du om ikke andet, at du har det bedste udgangspunkt og giver dig de bedste forudsætninger for at tabe fedtet relativt hurtigt.

Held og lykke med det og rigtig god sommer.

Venlig hilsen
Mads

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here