Forside Generelt Hvordan undgår jeg at drikke mig fuld til julefrokosten?

Hvordan undgår jeg at drikke mig fuld til julefrokosten?

2392
0

Kære brevkasse

Jeg skal til julefrokost, selvom det er lidt tidligt på året. Men vi plejer allesammen, altså mine venner og jeg, at afholde en julefrokost, når alle andre holder påskefrokost. Det skyldes, at min gode ven, Jens, ikke er hjemme, når det er jul. Derfor planlægger vi at holde julefrokost til påskefrokosten — og jeg glæder mig.

Problemet er bare, at jeg ikke rigtig må drikke. For mit nytårsforsæt var, at jeg ikke ville drikke mig fuld, før det bliver sommer. Og vi kan altså ikke udskyde denne julefrokost helt til sommer.

Derfor vil jeg høre jer, om I har et godt råd til, hvordan jeg undgår at drikke mig fuld med mine venner, når nu vi skal til jule-/påskefrokost? Jeg bliver nødt til at finde på et eller andet, for de lokker mig altid.

Sidste år deltog jeg i en julefrokost på Fyn, og det var rigtig sjovt, men der var jeg også fuld.

 

Med venlig hilsen
Magnus


 

Kære Magnus

Det problem, det har vi allesammen haft. Det skal du slet ikke være ked af. Jeg ved godt, at tanken kan virke skræmmende, men jeg lover dig, at der nok skal komme noget godt ud af det.

Du kan eksempelvis bare drikke lidt vand og sætte dig over i hjørnet. Altså, ikke for at være asocial, men for at iagttage. Se de andre blive fulde og observér hvor ‘dumme’, de bliver. For man bliver unægteligt dummere af at blive fuld. Man bliver mere loose, og det kan faktisk være rigtig sjovt at følge med i, hvis du ikke selv er fuld.

Jeg håber, at du kan bruge dette råd til noget. For jeg har simpelthen ikke andre. Det handler udelukkende om mådehold og viljestyrke. Hvis du ikke vil, så behøver du ikke. Der er ingen grund til at bukke for under for gruppepres, bare fordi Jens kommer hjem.

Ha’ en rigtig gode julefrokost her i påsken!

 

De bedste hilsner

Jørn B.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here