Forside Bolig Jeg er blevet træt af mit hjem, men har ikke råd til...

Jeg er blevet træt af mit hjem, men har ikke råd til at flytte

2535
0

Hej med jer

Jeg er i den uheldige situation, at jeg er virkelig træt af mit hjem. Det er rigtig irriterende, og jeg må indrømme, at jeg godt kunne tænke mig, at der skete et eller andet. Men alligevel så synes jeg ikke rigtig, at jeg har råd til det. Det er vildt frustrerende, og jeg ved godt, at det er et luksusproblem, men har I nogle forslag til, hvad jeg kan gøre, så jeg bliver bare en brøkdel mere tilfreds med min residens?

De kærligste hilsner og varme tanker
Karen, K: 29, Odense

 


 

Kære Karen

Sikken en kattepine, du har rodet dig ud i. Det er nu ikke så unormalt, som du får det til at lyde – og det er der absolut ingen skam i. Jeg er sikker på, at du nok skal finde glæde ved din bolig igen. Fortvivl ikke. Jeg har nogle gode råd til dig.

Først og fremmest er det nok ikke så meget din lejlighed eller dit hjem, der gør, at du er træt af det. Det er nok de ting, du har puttet ind i det, der er ved at køre i hak for dig. Hvis du skifter nogle grundelementer ud, vil du opleve, at det hele kommer til at stå i et andet lys – og det skal du nok finde ud af.

Prøv med nogle nye gardiner. Det kan være, at du finder ud af, at persienner vil passe bedre ind i din bolig, end de gardiner du har nu? Det er da helt sikkert et forsøg værd. Det er trods alt dine gardiner, der indkapsler rummet, så hvis ikke de er i tiptop-orden, så vil det måske ikke se så godt ud.

Alternativt kan du altid smutte i genbrugsen for at købe dig nogle nye møbler. Du kan også forsøge at bytte dine eksisterende møbler på Facebook, når nu du skriver, at du ikke har så meget at rutte med.

De bedste hilsner
e-Redaktøren

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here