Forside Familieliv Jeg har det svært for tiden

Jeg har det svært for tiden

1418
0
Jeg har det svært for tiden

Hej e-brevkasse

Jeg har et mindre problem, som jeg har døjet med gennem relativ lang tid efterhånden, vil jeg sige. Jeg har haft det svært, når jeg kom hjem fra arbejde – egentlig også på arbejdspladsen, men det har uden tvivl været værst, når jeg kom hjem og fik ro på. Da kunne jeg langt om længe lade tankerne flyde. Jeg er bange for, at det er fordi, mine gamle tanker omkring min afdøde mor er begyndt at blusse op igen. Hvad kan jeg gøre for at få tankerne til at forsvinde? De forstyrrer virkelig min hverdag.

Venlig hilsen

Karsten Thomsen


Hej Karsten

Det lyder på ingen måder rart, det du oplever i øjeblikket. Selvom det måske er nogle år siden, din mor gik bort, kan det stadig være svært, hvis du ikke fik talt med en professionel omkring dine følelser i sin tid. Med en psykolog samtale, kan du komme helt ned i materien og virkelig fornemme, hvor følelserne sidder i klemme. En psykolog i Odense er heldigvis ikke mere end blot et enkelt opkald væk, hvis det bliver rigtig slemt. Ofte er det svært for især mænd – beklager, men sådan er det – at tage kontakt til en psykolog i Odense.
Det ligger lidt i vores natur, at mænd ikke ønsker at udvise sårbarhed, selvom en samtale med en professionel psykolog ikke er sårbart, så er der mange mænd, der frygter at fremstå sådan.

Mit forslag er derfor, at du tager kontakt til en professionel, der kan være med til at åbne op og få dig til at tale, fordi familiemedlemmer og venner er ofte aldrig nok. De kender ikke til de rette teknikker. Du får derfor et link til en psykolog i Odense, som er yderst professionelle, og som vi kan stå inden for. Jeg håber, det du får det bedre fremover. God fornøjelse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here