Forside Bolig Jeg har ikke mere plads, hvad gør jeg?

Jeg har ikke mere plads, hvad gør jeg?

2477
0

Hej, med jer alle sammen.

Jeg har et stort problem, som jeg håber, at der er nogen, som kan hjælpe mig med. Vi er i gang med at flytte, og skal i denne anledning have nogle af vores møbler opbevaret. Vi står dog i den situation, at vi ikke har plads nok i vores hjem. Jeg leder derfor efter muligheder, hvor vi kan opbevare vores ting, indtil hele flytte processen er forbi. Håber virkelig der er nogen som kan hjælpe mig, da jeg nærmest har prøvet alt, og har næsten ikke flere muligheder tilbage.

Som information kan jeg fortælle, at vi bor i nærheden af Århus, så mulighederne skal helst ligge i nærheden af Århus og omegn.

Venlig hilsen,

Marlene Madsen


Kære Marlene Madsen

Jeg er virkelig ked af din situation, men jeg har dog en mulighed, som I måske ikke har prøvet endnu.

Hvis I godt kunne tænke jer mere plads, når I skal i gang med at flytte, kan det være en god ide at leje et lagerhotel, da man har mulighed for at få opbevaret sine ting der.

Det er dog vigtigt, at man husker at finde et lagerhotel, som ligger i nærheden af jeres hjem, så I ikke skal til, at køre langt, når I skal ud og hente ting. En god ide kan derfor være at finde et lagerhotel i nærheden af Århus, så I ikke skal til at køre langt, når I vil hente jeres ting. Her kan det anbefales at besøge denne hjemmeside, hvor der er mulighed for at leje et lagerhotel i Århus.

Hvis denne mulighed ikke er noget for jer, kan det være en god ide at finde pladsen i hjemmet. Hvis I derfor har mulighed for at flytte rundt på nogle af jeres ting, kan det også være en god mulighed, da I derfor vil være tæt på elementerne, og I behøver derfor ikke, at køre, når I skal bruge dem.

Venlig hilsen

E-brevkassen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here