Forside Bolig Kan jeg selv ombetrække mine nye stole?

Kan jeg selv ombetrække mine nye stole?

3958
0

Kære e-brevkasse

Situationen er den, at jeg netop har fået købt nogle rigtig fine Kai Kristiansen-stole, som jeg længe gerne har ville have. Problemet er, at jeg blev lidt overilet, fordi jeg røg ud i en budrunde hos Lauritz.com, og der kom jeg altså til at byde lidt over pris.

Nu står jeg så med mine fine stole, men de penge, jeg havde lagt til side, har jeg ikke længere — de gik nemlig til stolene. Derfor er der altså ikke overskud til at få dem trukket om, og derfor vil jeg gerne høre, om det er noget, man selv kan gøre? Og hvad kræver det i så fald?

De kærligste hilsner

Marianna


Hej Marianna

Tusind tak for dit brev. Det glæder mig oprigtigt, at det lykkedes dig at få fat i dine stole. Kai Kristiansen har lavet nogle rigtig spændende modeller, og du kan næsten vide dig sikker på, at de kommer til at stige i værdi — især hvis du får dem istandgjort, hvilket det lyder til, at de ikke er på nuværende tidspunkt.

Nå, men for at vende tilbage til dit spørgsmål, så er det svært at sige, hvor meget det kræver, fordi du ikke har skrevet, hvilken stol, det er, du har købt.

Men for at gøre svaret kort; ja, du kan sagtens ombetrække stolene selv. Det kræver, at du har noget stof, der kan bruges. Du kan købe stof metervarer her.

Herudover skal du bruge en polsterhammer, en tang, en hobbykniv, spraykontaktlim, klammer samt en klammepistol.

Først fjerner du det gamle betræk ved at trække de gamle klammer ud. Det er dog en lidt mere avanceret proces, der ligger bag at skulle sætte det nye betræk på Det kan du læse mere om her: http://www.tm-materialer.dk/product/ombetraek-selv-dine-spisebordsstole-1423/.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here