Forside Generelt Min bank vil ikke låne mig penge; hvad gør jeg?

Min bank vil ikke låne mig penge; hvad gør jeg?

2825
0

Kære e-Brevkasse

Jeg har fundet en fed lejlighed, som jeg rigtig gerne vil flytte ind i, for jeg mangler virkelig et sted at bo. Netop nu bor jeg hjemme hos mine forældre, og det er jeg altså ikke superglad for.

Af selvsamme grund leder jeg efter et sted, hvor jeg kan flytte ind nu her. Altså en lejlighed, som jeg godt kan få lov til at bo i. Og det kan jeg jo kun, hvis jeg får penge til det, at jeg har mulighed for at låne indskudet. Sådan er det – og det er der jo ikke noget at gøre ved, tænkte jeg.

Men så fik jeg en besked fra en kammerat om, hvorvidt jeg havde forsøgt at tage et sms-lån. Kan du give mig nogle oplysninger omkring, hvorvidt det er en god idé eller ej?

Hilsen Jette, Tommerup

 


 

Hej Jette

Det er en rigtig kattepine, du har rodet dig ud i – og jeg forstår så sandelig godt, at du gerne vil flytte hjemmefra. Men hvis ikke banken vil låne dig penge, kan det selvfølgelig godt blive vanskeligt, og her får du derfor lige mine gode råd til, hvordan du så kan skaffe penge til at komme ud over stepperne og finde dig din helt egen lejlighed.

Hvis du er interesseret i det, kan du måske finde et sted på nettet, hvor du kan tage et forbrugslån. Det kan man mange steder, men jeg vil anbefale dig, at du lige undersøger det en smule, inden du beslutter dig for, at det er det, du gør.

Alternativt kan du forsøge at finde dig et sted, hvor du har mulighed for at arbejde. Det kan jo gøre, at du tjener nogle håndører, som du kan bruge på din lejlighed. Ellers så husk; at du må aldrig forgælde dig. Det er det dummeste.

Med vednlig hilsen
Tommy, e-Brevkassen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here