Forside Bolig Mine rør er frosne, hvad gør jeg?

Mine rør er frosne, hvad gør jeg?

3402
0

Hej e-Brevkasse

Jeg har problemer med, at mine vandrør fryser til is. Derfor vil jeg bare høre dig, om du har et godt råd til, hvordan man undgår, at ens vandrør fryser til is? Det ville være superfedt, hvis du kunne komme med et godt råd. Det er nemlig sådan, at de risikerer at sprænge, hvis ikke jeg får gjort noget ved det i en fart.

Hilsen
Timmie

 


 

Hej Timmie

Det lyder ikke godt med det vandrør. Jeg ved ikke helt, om det er lidt optimistisk at skrive til en e-brevkasse, hvis dit vandrør allerede er frosset til og risikerer at sprænge.

Der går jo en smule tid, inden vi svarer herinde, men ikke desto mindre, så får du her et par gode råd til, hvordan du gør det på et andet tidspunkt. Jeg vil først og fremmest anbefale dig at få installeret nogle ordentlige rør, der er præisolerede.

Det betyder i praksis, at de ikke er lige så udsatte for kulden, fordi de er isolerede. Hvis du gerne vil have, at de ikke skal fryse til, kan det være en god idé at få en blikkenslager til at skifte dine rør ud med disse. Det er smart, og så behøver du ikke længere at bekymre dig om det.

At dit hus er ordentligt isoleret er også vigtigt. I særdeleshed kælderen, hvor rørene ofte er placeret – og dermed her, de er udsat for mest kulde.

Hvis uheldet endelig er ude, kan du kontakte din lokale blikkenslager, der kan komme og hjælpe dig med at tø rørene op igen. Det er en god idé, og du vil hurtigt kunne komme dine rør til undsætning. Alternativt kan du dyppe nogle håndklæder i varmt vand, som du kan putte om dine rør. Det vil få dem til at tø.

Jeg håber, at du kan bruge det til noget.

Med venlig hilsen

e-Brevkassen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here