Forside Generelt Sådan giver du dig selv de bedste chancer for at blive på...

Sådan giver du dig selv de bedste chancer for at blive på arbejdsmarkedet

1754
0

Arbejdsmarkedet er et fantastisk fælleskab og noget som er meget definerende for mange mennesker. Rigtig mange mennesker definerer dem selv ud fra hvad det er de laver til dagligt. Du kender det sikkert også godt fra dig selv, at noget af det første du snakker med en ny person du lige har mødt om er hvad i laver til dagligt. Det er altid noget man kommer tilbage til i samtaler med personer og derfor er det også vigtigt for mange mennesker at have et arbejde. For mange mennesker vil det opfattes som et nederlag at sige at man går ledig og derfor er det vigtigt for dig at du kan sikre at du har så gode chancer som overhovedet muligt for at forblive på arbejdsmarkedet også hvis du skulle ende i den kedelige situation at du skulle blive fyret, så er det altid godt at man nemt kan komme hurtigt tilbage.

Opbyg et netværk

Det kan være en god idé at opbygge et netværk allerede mens man er på arbejdsmarkedet. Hvis du gennem f.eks. LinkedIn viser dine egenskaber til dine følgere og sørge for at følge folk der arbejder i samme branche som dig. Så kan du når dagen kommer hvor du har brug for et nyt arbejde bruge dit netværk til at finde et nyt

Opkvalificer dig selv

Livet er en lang rejse af læring, og derfor er det vigtigt at du hele tiden sørge for at dygtiggøre dig selv og lære nyt om dit fag. Det kan også være du skal lære lidt om relaterede fag så du ikke er låst fast i samme jobbeskrivelse resten af livet.

Skulle du alligevel ende i den kedelige situation at du ikke kan komme tilbage på arbejdsmarkedet med det samme så er det vigtigt at du er medlem af en a-kasse så du kan bibeholde nogenlunde dit lønniveau.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here