Forside Generelt Sådan kom jeg igennem mine problemer i skolen

Sådan kom jeg igennem mine problemer i skolen

1788
0

Igennem både min folkeskole tid og min tid på gymnasiet havde jeg mange problemer. Jeg havde problemer med at følge med de andre og sad ofte tilbage med følelsen af jeg var bagud og de andre var langt klogere end jeg var. Nogle gange sad jeg endda med følelsen af at jeg var decideret dum. Godt nok investerede jeg ikke meget tid i min uddannelse, men jeg synes heller ikke at de hints jeg fik fra min klassekammerater, var at de heller ikke brugte særlig lang tid på det. Men den tid de brugte var de nok bedre til at bruge mere effektivt

Jeg havde altid problemer med at jeg var meget ineffektiv og altid udskød problemerne til det næsten for sent. Jeg havde simpelthen ingen motivation. Det. Blev så galt at jeg satte mig ned sammen med min klasselærer på gymnasiet og vores studievejleder for at finde ud af hvad det var der var galt. Sammen med dem fik jeg meget af den motivation jeg har i dag. Førhen havde jeg ingen idé om hvad det var jeg ville når jeg var færdig med gymnasiet, men et par uger ude i det virkelige liv gav mig lys og jeg fandt ud af hvad jeg ville resten af livet. Det gav mig motivation for at klare mig bedre da jeg skulle bruge mit gennemsnit for at komme ind på den næste uddannelse

Noget andet de hjælp med var at de fik sendt mig til en synsprøve og til en prøve for ordblinde. Det vidste sig at jeg i første omgang havde brug for briller og at jeg samtidig var ordblind og derfor havde meget svært ved at læse. Efter jeg fik briller, blev det dog bedre, men jeg kæmpede og kæmper stadig med det den dag i dag. Men det hjælper mig samtidig også for jeg ved at jeg skal kæmpe for at opnå tingene og det mentalitet har hjulpet mig rigtig meget i mange år.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here