Forside Sundhed Sådan gør du rent i en tid med corona

Sådan gør du rent i en tid med corona

1661
0

Du skal til at vende dg til at leve i en tid med corona. Der kommer nemlig til at gå lang tid før vi er tilbage, til den tid som der var før corona. Det kan også sagtens være at vi aldrig kommer tilbage til tiden før pandemien. En af de ting som sandsynligvis kommer til at hænge ved, er den øgede opmærksomhed på rengøring. Derfor er det også vigtigt, at du er opmærksom på hvordan du gør rent. Efter du har gjort rent, er det vigtigt at du vasker hænder eller bruger håndsprit. Det kan undersøges her.

Brug de rigtige ting til at gøre rent

Når du gør rent, er det vigtig, at du har de rigtige ting til det. De vigtigste ting til rengøring er en spand, en klud, en svamp og et viskestykke. Og så selvfølgelig rengøringsmidlet. Når du gør rent, skal du bruge almindeligt rengøringsmiddel eller vand og sæbe. Det er vigtigt, at du bruger rengøringsremedier af god kvalitet. Det er eksempelvis rigtigt irriterende at have en klud der sætter fnuller der hvor du gør rent. Ting til rengøring behøves ikke at være dyre, de skal bare virke. Derfor kan du sagtens købe tingene i eksempelvis IKEA.

Gør rent på den optimale måde

Det er også vigtigt, at du gør rent på den rigtige måde. Du kan selvfølgelig også bare tørre alle overflader i hele dit hus af, men det er ikke så god brug af kræfter. Derfor skal du fokusere din energi på de steder, som der er mange der rører ved. Det kan eksempelvis være kontakter og dørhåndtag. Når du skal gøre rent, skal du skelne mellem at gøre grundigt rent, og gøre overfladisk rent. Når du skal gøre grundigt rent, skal du vaske både med svamp og klud. En overfladisk rengøring er kun med klud.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here