Forside Generelt Skal jeg tage på dannelsesrejse?

Skal jeg tage på dannelsesrejse?

1921
0

Kære e-Brevkasse

Der går ikke længe, før jeg er færdig med min uddannelse. Jeg har læst International Virksomhedsøkonomi, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme ud at rejse. Problemet er bare, at jeg har hørt, det er en rigtig dum idé, fordi der er så meget konkurrence på jobmarkedet. Derfor håber jeg ikke, at det er en vildt dårlig idé, hvis jeg tager ud at rejse, inden jeg begynder at søge job. Men jeg trænger godt nok til et lille pusterum, så derfor ville det bare være rigtig fedt, hvis jeg kunne komme ud at rejse.

Så mit spørgsmål er: Hvad synes I jeg skal gøre? Jeg har kigget på lidt billige rejser, og derfor synes jeg, det er på tide, at jeg beslutter mig for, om jeg virkelig skal tage afsted.

De bedste hilsner
Den søgende universitetsstuderende


Kære dig

Først og fremmest er jeg rigtig glad på dine vegne over, at du snart har gennemført din uddannelse. Det er virkelig flot, og jeg bliver nødt til at sige: godt gået! Jeg er stolt af dig.

Nå, men tilbage til dit spørgsmål. Jeg er sikker på, at du ikke går glip af noget, hvis du tager ud for at rejse, når du er færdig. Tværtimod, så vil virksomheder hellere have nogle, der har livserfaring end nogle kedelige ansatte, der aldrig har prøvet noget, men blot har bevæget sig ud af den sikre vej.

Samtidig får du jo noget ud af det, når du tager ud at rejse. Det er godt for sig, og du finder virkelig ud af, hvem du er, når du er ude at rejse. Især hvis du er langt væk fra dit hjem i længere tid ad gangen.

Når du kommer hjem, kan du jo sagtens begynde at ansøge om nogle job. Det kommer med garanti ikke til at skade dig, medmindre du er væk uden at lave noget i flere år.

De bedste hilsner
Webredaktøren

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here