Forside Generelt Søger kursuslokaler i smukke omgivelser

Søger kursuslokaler i smukke omgivelser

1921
0
kursus

Kære e-brevkasse

Mig og min virksomhed skal afholde et vigtigt kursus, hvor vi har inviteret forskellige samarbejdspartnere, som skal komme og have et kursus af os. Vi havde egentlig fundet kursuslokaler, hvor vi have mulighed for at afholde det. Min chef kom dog ind til mig, her den anden dag, og sagde, at vi skulle finde kursuslokaler, som lå i smukke og unikke omgivelser. Jeg var derfor nødt til at aflyse ved det første sted, da det ikke lå ret pænt, fordi det lå ud til en kæmpe byggeplads. Her kommer derfor mit problem.

Jeg skal bruge lokaler til et kursus, som ligger i flotte omgivelser, da vi gerne vil have, at vores gæster får et godt indtryk af os og vores kursus. Jeg har selv prøvet at søge lidt rundt, dog uden at finde noget som kunne være relevant. Jeg håber derfor meget, at I kan hjælpe mig, da jeg nødigt vil komme tilbage til min chef og sige, at jeg ikke kunne finde noget godt kursuslokale.

Venlig hilsen Magnus Hansen


Kære Magnus

Det er altid svært, når man skal finde kursuslokaler i sidste øjeblik, da hele processen kan tage tid. Det er nemlig også vigtigt, at man husker at have det hele på plads i god tid, så man ikke skal stresse til sidst. Det er derfor også en svær opgave, din chef har givet dig. Jeg vil dog forsøge at hjælpe dig godt på vej. Hvis du leder efter kursuslokaler, hvor I kan afholde jeres kursus, kan det være en god ide at besøge denne hjemmeside, da de tilbyder kursuslokaler i smukke omgivelser. Dette er nok det tætteste, som jeg kan hjælpe dig med, da det kan være svært at finde kursuslokaler så tæt på tidspunktet. Dette sted er dog et godt sted, hvor man kan afholde et kursus i flotte omgivelser. Jeg håber derfor, at min anbefaling kan hjælpe dig godt på vej.

Venlig hilsen E-brevkasse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here