Forside Generelt Udforsk kroppen sammen

Udforsk kroppen sammen

1824
0
Udforsk kroppen sammen

Hej E-brevkasse

Jeg har et problem, som jeg håber, I kan være behjælpelige med. Min partner og jeg har længe gerne ville forsøge os at udvide vores seksuelle horisont en smule. Vi har ganske normal sex som mænd og kvinder nu har det, men min mand er begyndt at vise større og større interesse for min bagdel. Under samleje lister han oftere og oftere en lille finger om bagi. Jeg har spurgt ham direkte, om det er fordi, han har lyst til at prøve analsex. Det svarede han ja til. Så nu er vi gået i gang med at kigge på, hvordan vi bedst muligt kommer i gang.

Vi har kigget rundt omkring på Internettet og fundet forskellige guides til, hvordan man starter blødt ud uden at forhaste noget. Men jeg håber på, at I kan hjælpe os godt videre i vores ihærdige søgen.
Med venlig hilsen
Marianne den uskyldige


Hej Marianne den uskyldige

Sikke en historie og et eventyr din partner og dig er på vej ud i. Der er flere måder I kan gøre det på. En ting er helt sikkert. I skal huske at have en masse glidecreme uanset, hvordan I vælger at gøre det.
Den helt billige måde at gøre det på er, at starte ud med at varme stille og roligt op med en finger, som din mand var så godt i gang med. Men igen må jeg understrege, at det er meget vigtigt, at I gør flittigt brug af glidecreme. Hvis ikke, så kan det godt være en ubehagelig oplevelse for dig. Det nytter ikke noget at starte på den store klinge.

Det kan også være at varme op igennem længere tid, så din bagende stille og roligt vender sig til, at der pludselig kommer noget ind.

Men igen, husk glidecreme. Gå stille frem så I er sikre på, at der ikke sker uheld eller andet.

Jeg håber, det gav svar på dit spørgsmål.
Venlig hilsen

E-brevkasse

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here