Forside Generelt Vi mangler ideer til haven

Vi mangler ideer til haven

1420
0
blomster

Kære e-brevkasse

Vi er i gang med at gøre haven klar til sommeren, da vi i mange år ikke har haft styr på den. Men nu skal det være, og vi vil gerne have det færdigt, inden det for alvor bliver sommer. Alt grønt og planter er ved at komme på plads, men nu kommer dog den problematik, som vi er stødt på. Vi kunne godt tænke os, at haven også bliver et sted, hvor hele familien kan samles og f.eks. spise og hygge. Vi har dog svært ved at finde ud af, hvor vi indretter det bedst, da vi ikke helt kan blive enige om, hvordan det skal være. Min mand synes ikke, at vi skal anskaffe os noget, da han ikke mener, at vi har brug for det. Jeg er dog ikke helt enig, da jeg klart mener, at vi skal have noget, hvor vi alle kan mødes over en god middag udendørs.

Jeg vil derfor høre, om I har nogle gode ideer på, hvordan vi kan indrette haven, så der også er plads til, at vi kan være derude alle sammen.

Venlig hilsen Jette Hansen


Hej Jette.

Her må jeg nok sige, at jeg er helt enig med dig, det jeg også synes, at det er vigtigt, at man kan være samlet, hele familien i haven. Hvis jeg skal komme med et bud, så kunne et bordbænkesæt være en god mulighed, da det er nemt at holde, og der vil også være plads til hele familien, så man kan nyde de gode sommeraftenener. Jeg har selv valgt et bordbænkesæt til min have, og det har klart været den bedste løsning for vores familie, da børnene også synes, at det er en god løsning. Jeg synes derfor, at du skal tage en snak med din mand, hvor du kan prøve at forklare ham alle de fordele, som kan være ved et bordbænkesæt. Håber det var hjælp nok.

Venlig Hilsen

E-brevkasse

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here