Forside Bolig Vi skal bygge nyt hus

Vi skal bygge nyt hus

2624
0
hus

Kære e-brevkasse

Jeg har lige et spørgsmål, som jeg håber, at I kan hjælpe mig med. Det er ikke en haster, det er mere et generelt spørgsmål, hvor jeg godt kunne bruge lidt hjælp til rådgivning.

Vi skal til at bygge nyt hus til sommer, da det er noget, som vi har besluttet for nogle år siden. Vi er derfor begyndt at kigge efter steder, hvor man kan finde huse, som kan blive bygget. Og det er her mit problem kommer ind. Jeg vil høre, om I har noget viden omkring, hvor man eventuelt kan gå hen, hvis man gerne vil have bygget et hus. Vi har nemlig ikke selv tænkt os at bygge det, da det ikke er det, som vi er interesseret i. Vi er derfor på udkig efter virksomheder, som bygger huse op fra bunden. Jeg håber, at I kan forstå mit problem, og at I kan hjælpe mig.

Venlig hilsen Jørgen Rasmussen


Hej Jørgen

Stort tillykke med at I skal have bygget et nyt hus. Det er altid en stor oplevelse, når man selv er med til at have en medbestemmelse, når man skal have et nyt hus.

Jeg tror nogenlunde, at jeg forstår dit problem. Du vil gerne have bygget et nyt hus, og du leder der efter nogen, som kan bygge det. Her er det dog vigtigt, at du finder en virksomhed, der har stor erfaring med at bygge huse, så man ikke ender med at få bygget et hus, som ikke passer til en selv. Her kan det dog være en god ide at besøge denne hjemmeside, da de har stor erfaring med at bygge huse op fra bunden, hvor man også har mulighed for at være med i hele processen. Jeg håber, at dette kan hjælpe dig godt på vej, da der altid er en masse ting at tænke over, når man skal have bygget nyt hus.

Venlig hilsen E-brevkasse

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here