Forside Bolig Vi skal have nyt badeværelse

Vi skal have nyt badeværelse

2206
0
Vi skal have nyt badeværelse

Hej med jer

Min mand og jeg er ved at indrette os i vores nyindkøbte hus i en lille by uden for Slagelse. Vi overtog det for et par uger siden, og det har vist sig at være en kæmpe opgave at skulle renovere det. Jep, det var et håndværkertilbud. Der skal både slibes gulve, ordnes vægge, loft og derudover skal vi have installeret et helt nyt badeværelse. Her skal vi bruge en masse nye vvs artikler til at proppe i det – på nuværende tidspunkt – rigtig tomme rum. Jeg ved ikke, om I kan være behjælpelige med denne slags hverdagsspørgsmål, eller om det kun er livets helt store spørgsmål, I svarer på, men nu prøver jeg altså alligevel.

Kærlig hilsen
Lone H


Hej Lone H

Mange tak for din besked.

Vi bestræber os på at svare på alle de spørgsmål, vi kan komme i nærheden af. Så derfor vil vi naturligvis også meget gerne svare på dig og se, om vi kan finde et sted, hvor du og din mand kan finde vvs artikler.

Først og fremmest er det vigtigt at sige, at det med indretning og styling af ens hjem handler ekstremt meget om personlighed og præferencer. I skal derfor være helt sikre på, hvad I godt kan lide – og her er det altså vigtigt at være enige om tingene, da det ellers kan være voldsomt dyrt at skule renovere på ny. Hos Elvvs.dk kan I se et stort udvalg af forskellige vvs artikler, der kan være med til at sætte præg på jeres nye badeværelse.

Hvis I ikke er så meget til at købe produkter uden at have set dem fysisk, bør I tage ud i en butik, hvor I kan se og mærke produkter og så efterfølgende se, om I kan finde produkterne billigere på nettet.

Vi håber, I kan bruge dette tip.

Venlig hilsen
Merete

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here