Forside Bolig Vi står også mangler mødefaciliteter – akut!

Vi står også mangler mødefaciliteter – akut!

2415
0
mødelokale

Hej E-brevkasse

Jeg står i et akut problem, som jeg håber, at I kan hjælpe mig med. Vi står, og skal afholde et vigtig møde i næste uge med min arbejdsplads. Vi har dog svært ved at finde mødefaciliteter, da vi ikke selv har plads i vores virksomhed. Jeg har derfor fået til opgave et finde et sted med gode mødefaciliteter, så vi kan få afholdt vores vigtige møde i gode omgivelser.

Jeg har selv været ude og søge lidt rundt for at finde mødefaciliteter, jeg kunne dog ikke finde nogen steder, som havde en relevans for os. Jeg håber derfor, at I kan hjælpe mig, så vi ikke ender med, at skulle aflyse vores møde, da det har en stor vigtighed for hele virksomheden.

Venlig hilsen

Marcus Madsen


Hej Marcus

Det er et rigtig træls problem, som du præsentere her. Det kan nogen gange være svært at finde gode mødefaciliteter, da der er mange elementer, som skal passe sammen, hvis man gerne vil have de helt rigtige omgivelser til ens møde. Det er specielt et stort problem, hvis man ikke selv har pladsen på ens arbejdsplads, da man dermed er nødt til at finde andre steder, hvor man kan afholde ens møde. Jeg håber dog, at jeg kan hjælpe jer godt på vej, da der selvfølgelig er en løsning på problemet.

Hvis I godt kunne tænke jer gode mødefaciliteter til jeres møde, kan det være en god ide at besøge denne hjemmeside, hvor der er et stort udvalg af mødefaciliteter. Det er altid vigtigt, at man finder et mødelokale, som passer til selve mødet, da det kan have stor betydning for hele stemningen. Det er derfor også afgørende at man lejer et mødelokale, som ligger i netop de omgivelser, som man godt kunne tænke sig.

Det behøver derfor ikke at være noget negativt, når man vælger at afholde et møde uden for virksomheden, da det faktisk kan være en god ide.

Håber mit svar kunne hjælpe dig.

Venlig hilsen

E-brevkasse

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here