Forside Generelt Virker falske blækpatroner?

Virker falske blækpatroner?

2725
0

Hej Brevkasse

Jeg har et lynhurtigt spørgsmål til jer, som jeg håber I kan svare på. Jeg har en HP printer, som er løbet tør for blæk, og derfor er jeg gået på jagt efter nye blækpatroner til den. Jeg er stødt på denne her hjemmeside, der hedder Inkpro (se her) der sælger noget de kalder kompatible patroner, til en pris der er langt under jeg plejer at give.

De kalder dem kompatible, men jeg ville nok kalde dem falske, så mit spørgsmål til jer er – kan jeg stole på dem og virker de?

mvh

Jakob Søndergaard

_______________________________________________________________________

Hej Jakob

Tak for din henvendelse. Det er ganske korrekt at de kalder det for kompatible patroner, for det er lige præcis hvad der er, patroner der passer i din printer, og altså er kompatible med dem. De er altså på ingen måde falske, men det er samtidig korrekt at det ikke er de  originale fra eksempelvis HP, men blækket det indeholder er det samme.

Der er nogle producenter, der siger at garantien ikke dækker, hvis du ikke bruger de originale patroner, hvilket du måske skal have med i dine overvejelser. Nu kiggede jeg lige på den omtalte hjemmeside, og kan se, at de også har de originale patroner, hvis du er i tvivl.

Men for at svare på dit spørgsmål, så Ja, du kan godt stole på de kompatible patroner, og forskellen i pris er meget stor i forhold til den meget minimale risiko, der er, for at der sker noget ved det. Så du kan roligt spare pengene og bruge dem til noget lidt sjovere.

mvh

E-Brevkasse

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here